Για τα κρασιά μας

Στην wine list μας θα βρείτε διάσημα ελληνικά κρασιά που μας έχουν εντυπωσιάσει με την σταθερή αξία τους στο πέρασμα των χρόνων, καινούργιους Έλληνες παραγωγούς που έχουμε υποχρέωση να τους διαδώσουμε λόγω της ποιότητας τους καθώς και πολύ επιλεγμένα κρασιά από την μαγευτική Ιταλία.

Όπως οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίδιοι, έτσι είναι και τα κρασιά. Έχουν και αυτά την δική τους προσωπικότητα, που τα καθιστούν μοναδικά! Για αυτό τον λόγο τα χωρίσαμε σε τρεις κατηγορίες τα λευκά, και σε δύο τα κόκκινα.

Λευκά κρασιά:

  • Φρουτώδη & αρωματικά: Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε κρασιά που είναι ελαφριά, έχουν πλούσια αρώματα και είναι ευκολόπιoτα.
  • Ιδιαίτερα & ισορροπημένα: Κρασιά που έχουν πιο πλούσιο σώμα από τα φρουτώδη και συνοδεύονται καλύτερα με κάποια φαγητά.
  • Πλούσια & Βανιλάτα: Κρασιά που έχουν πολύ πλούσιο σώμα και έχουν ωριμάσει στο βαρέλι τουλάχιστον 6 μήνες διαμορφώνοντας πιο ισχυρό χαρακτήρα.

Ερυθρά κρασιά:

  • Μαλακά & ευκολόπιoτα: Κρασιά που δεν έχουν περάσει πολύ καιρό σε βαρέλι. Είναι νεαρά γεμάτα φρεσκάδα και όμορφα αρώματα.
  • Πλούσια & τανικά: Κρασιά που έχουν ωριμάσει αρκετό χρόνο σε δρύινα βαρέλια.Εδώ θα βρούμε γεμάτες και πολύπλοκες τανίνες, που μπορούν να συνδυάσουν πλούσιες γεύσεις.

Ροζέ κρασιά:
Εδώ βάλαμε κρασιά δροσερά γεμάτα ζωντάνια.

Κοκτέιλ:
Τέλος επιλέξτε από τα μοναδικά κοκτέιλ μας, Limoncello Sunrise ή Italian Sangria.

ΛΙΣΤΑ ΚΡΑΣΙΩΝ

ΠΙΣΩ